Karmy dla kotów

|

Karmy dla psów

|

Smycze

|

Obroże dla psów

|

Kuwety

|

Drapaki

|

Klatki dla gryzoni

|

Terraria

|

Pompy wodne

Kategorie:
Promocje:
Producenci:
Kontakt:
tel:
603 812 855
603 764 757
(9:00-18:00)
(dni robocze)
zakupy@zoologiczny.sklep.pl
Informacje:
Program partnerski:

Opinie o Sera Bakto Tabs 275 tabletek


od Monika K.
Ocena:




Data Dodania: niedziela, 22 styczeń 2012

Zobacz pełny opis produktu:
Sera Bakto Tabs 275 tabletek

"szybka dostawa i jak zawsze idealna transakcja, produkt zgodny z opisem i oczywiście dostarczony w nienaruszonym stanie, baktotabs znów uratowały moją obsadę przed chorobą, jedno zastrzeżenie: woda po nich okropnie cuchnie, ale coś za coś"

od Kamil Wistel Data Dodania: sobota, 18 maj 2013
Mam wrażenie, że zbyt późno podjąłem leczenie tym specyfikiem i nie wszystkie ryby uda się uratować. Szkoda.

Ocena:
[4 z 5 Gwiazdek!]
od Iwona K. Data Dodania: poniedziałek, 21 maj 2012
produktu jeszcze nie używałam bo nie miałam takiej potrzeby ale dostawa szybka i na pewno jeszcze skorzystam z usług tego sklepu

Ocena:
[5 z 5 Gwiazdek!]
od Dawid Hybsz Data Dodania: wtorek, 10 kwiecień 2012
Dobry produkt. Szybka realizacja. Dziękuję i polecam,

Ocena:
[4 z 5 Gwiazdek!]
od Monika K. Data Dodania: niedziela, 22 styczeń 2012
szybka dostawa i jak zawsze idealna transakcja, produkt zgodny z opisem i oczywiście dostarczony w nienaruszonym stanie, baktotabs znów uratowały moją obsadę przed chorobą, jedno zastrzeżenie: woda po nich okropnie cuchnie, ale coś za coś

Ocena:
[5 z 5 Gwiazdek!]
od Aleksandra Pawłowska Data Dodania: sobota, 10 grudzień 2011
Rybka nie przeżyła, chciałam napisać. Za późno chyba zareagowałam.

Ocena:
[2 z 5 Gwiazdek!]
od Aleksandra Pawłowska Data Dodania: sobota, 10 grudzień 2011
Nie umiem powiedzieć, czy tabletki pomogły, ponieważ kupiłam je dopiero po dwóch tygodniach od zachorowania, chyba za późno, bo rubkanie przeżyła. Nie miała już potem apetytu, może dlatego.

Ocena:
[2 z 5 Gwiazdek!]
od Elzbieta G. Data Dodania: czwartek, 14 lipiec 2011
Produkt bardzo dobry. U mnie się jak najbardziej sprawdził. Rybka, którą już powoli spisywałam na straty aktualnie piękna i zdrowa. Polecam

Ocena:
[5 z 5 Gwiazdek!]
od Monika K. Data Dodania: piątek, 10 grudzień 2010
tabletki podawałam rybkom przez tydzień tak jak zalecano na opakowaniu i rzeczywiscie rybki przestały się ocierać o przedmioty w akwarium, ale minął może tydzeiń odkąd przestałam podawać bacto tabs i problem powrócił :(

Ocena:
[5 z 5 Gwiazdek!]
od Monika K. Data Dodania: czwartek, 18 listopad 2010
produkt szybko dostarczony, tylko moje rybki nie bardzo chcą go jeść, ale mam nadzieję że w końcu zaczną, bo dopiero pierwszy dzień podawałam

Ocena:
[4 z 5 Gwiazdek!]
od Dariusz Ś. Data Dodania: poniedziałek, 20 wrzesień 2010
Bardzo dobry produkt.Przesyłka zrealizowana w krótkim czasie.Polecam

Ocena:
[5 z 5 Gwiazdek!]
Wyniki: 1-10(z 26)
1-2-3
Powrót Napisz Recenzję
Producent:
Produkty Sera
Opinie:
Nowości:
Bestsellery:
Newsletter:
Imię:

email:

Ostatnio szukane:


Wszystkie znaki firmowe, ilustracje produktów należą odpowiednio do ich właścicieli.
Zostały one użyte na stronach sklepu jedynie w celach informacyjnych.
Sklep oparty na projekcie osCommerce

informacje o cookies